De voordelen van de producten

Deze soap bars zijn uitsluitend gemaakt van volledige natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor de beste verzorging van de huid. Palmolievrij, Plasticvrij en Dierproefvrij!! Al deze zepen worden met de hand gemaakt. Daarnaast dragen wij bij aan een plasticvrije wereld! 1 soap bar of shampoo bar staat gelijk aan 2 a 3 plastic flessen! Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee!

Plasticvrij

Hoe groot is jou plastic voetafdruk? Wij willen mensen bewust maken van de plasticproblematiek. Wat zijn de gevolgen van al dat plastic in ons milieu? Wat kun jij nu doen om het te reduceren?

1 soap bar staat gelijk aan 2 a 3 plastic flessen, door over te stappen naar het gebruik van de soap bar reduceer je het plastic gebruik en wordt ook jouw voetafdruk milieuvriendelijker!

Shop nu

Palmolievrij

Er wordt te veel bos weggehaald om ruimte te maken voor de palmolieplantages. We offeren het tropisch regenwoud hiervoor op. Dit heeft grote gevolgen voor de levens-en arbeidsomstandigheden van de bevolking. Er zijn ook zorgen over broeikasgassen, vissterfte en het gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Dierproefvrij

Onze soap bars en de ingrediënten hiervan worden niet getest op dieren.

Shop nu